AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА

AUTOSHIP

AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА - КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА? LR Autoship програмата е месечен абонамент за 4, 7 или 10 месеца (по ваш избор), с напълно БЕЗПЛАТНА доставка и с ПОДАРЪЦИ на 4, 7 и 10-ти месец.

С LR Autoship програмата Вие получавате ГАРАНТИРАНО най-ниската цена за тези продукти (-25% отстъпка спрямо единичните цени), доставени директно от завода.
След като направите поръчка за LR Autoship програмата, ние ще ви направим регистрация като сътрудник, благодарение на която получавате персонален код за от 30% до 60% отстъпка за всички продукти на компанията, БЕЗ ограничения.
Можете да поръчате по няколко програми Autoship паралелно или последователно.
При поръчка на Autoship програми - Гел за пиене с праскова и Гел за пиене с мед, САМО първата ви пратка ще пристигне на стойност 120 лв, останалите ще са с обявената цена от 104.90 лв.
Месечните пратки от една програма Autoship се изпращат на една и съща дата от месеца до края на абонамента. По подразбиране това е датата, на която е регистрирана програмата. AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА
Можете да добавяте допълнителни продукти към своята месечна Autoship пратка, като доставката остава безплатна, след предварителна уговорка.
Можете да смените вида на Autoship комплекта си всеки месец, като избере друг комплект от стандартната абонаментна програма Autoship, след предварителна уговорка.
При смяна на вида на Autoship комплекта се запазва поредността на пратката и правото за получаване на подаръци.
AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА

ПОДАРЪЦИ с AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА:

През четвъртия, седмия и десетия месец от LR Autoship програмата си сътрудникът автоматично получава ПОДАРЪЦИ, както следва:
4-и месец: Aloe Vera Box за специална грижа (включва: Aloe Vera Спрей за спешна помощ, Aloe Vera Гел-концентрат и Aloe Vera Крем с прополис)

7-и месец: Aloe Vera Комплект за грижа 1 (включва: Aloe Vera Хидратиращ лосион за тяло, Aloe Vera 2в1 Шампоан за коса и тяло, Aloe Vera Защитаващ рол-он дезодорант, Aloe Vera Изключително свеж гел за зъби)

10-месец: Aloe Vera Комплект за грижа 2 (включва: Aloe Vera Нежен крем за ръце, Aloe Vera Нежен крем за лице и тяло, Aloe Vera Крем- сапун за ръце, Aloe Vera Хидратиращ балсам за устни, Aloe Vera Нежни почистващи кърпички, Aloe Vera Витализиращ душ гел)

В рамките на месеца на регистрацията на LR Autoship програма (с молбата за регистрация или с отделна поръчка до края на месеца), получават допълнителни подаръци Colostrum Liquid и витамини Vita Active в четвъртия месец на програмата си Autoship плюс стандартния подарък Aloe Vera Box.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОДУКТИТЕ НА LR КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС?
1. Произвеждат се САМО в град Ален в Германия.
2. 100% НАТУРАЛНИ продукти.
3. Продуктите са БЕЗ захар, БЕЗ оцветители, без консерванти и парабени
4. Притежават много СЕРТИФИКАТИ за качество и други

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ЗА AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА?

1. Изберете продукт или продукти, които желаете, включени в програмата и натиснете бутона "поръчай". По подразбиране стартовият период е 4 месеца.
2. Автоматично, продукта или продуктите, се прехвърлят в количката. Продължете със стъпките до завършване на поръчката.
3. Наш сътрудник ще се свърже с вас, за потвърждение на абонамента за да уточниим детайли като адреса за доставка, период на абонамента  и други.
4. За направим Вашата регистрация за Аутошип програмата и да получите персоналния код за отстъпки, ни е необходим вашият Единен граждански номер (ЕГН). Гарантираме, за Вашите лични данни. Прочетете нашата Политика за поверителност

Това е! Лесно е, нали. Ако все пак имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас на тел: 0889 775 650 или във Facebook 

КАК ДА ПРЕКРАТЯ AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА:
• Програмата Autoship не може да се прекрати през първите четири месеца. След получаване на четвъртата пратка сътрудникът може да прекрати програмата, като писмено информира за това компанията.
• Ако сътрудникът прекрати програмата преди получаването на четвъртата поредна пратка, той не може да започне друга Autoship абонаментна програма в следващите 3 месеца. AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА

РАЗГЛЕДАЙ ДРУГИ НАМАЛЕНИ ПРОДУКТИ