АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH – AUTOSHIP

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH - AUTOSHIP

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH AUTOSHIP - КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА? LR Autoship програмата е месечен абонамент за 4, 7 или 10 месеца (по ваш избор), с напълно БЕЗПЛАТНА доставка и с ПОДАРЪЦИ на 4, 7 и 10-ти месец.

С LR Autoship програмата Вие получавате ГАРАНТИРАНО най-ниската цена за тези продукти (-25% отстъпка спрямо единичните цени), доставени директно от завода.
След като направите поръчка за LR Autoship програмата, ние ще ви направим регистрация като сътрудник, благодарение на която получавате персонален код за от 30% до 60% отстъпка за всички продукти на компанията, БЕЗ ограничения.
Можете да поръчате по няколко програми Autoship паралелно или последователно.
Месечните пратки от една програма Autoship се изпращат на една и съща дата от месеца до края на абонамента. По подразбиране това е датата, на която е регистрирана програмата.
Можете да добавяте допълнителни продукти към своята месечна Autoship пратка, като доставката остава безплатна, след предварителна уговорка.
Можете да смените вида на Autoship комплекта си всеки месец, като избере друг комплект от стандартната абонаментна програма Autoship, след предварителна уговорка.
При смяна на вида на Autoship комплекта се запазва поредността на пратката и правото за получаване на подаръци.
AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА

МНОГО ПОДАРЪЦИ с АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH - AUTOSHIP:

През четвъртия, седмия и десетия месец от LR Autoship програмата си сътрудникът автоматично получава ПОДАРЪЦИ, както следва:
4-и месец: Aloe Vera Почистваща пяна и Powerlift Крем за лице

7-и месец: Aloe Vera Крем-сапун, Aloe Vera Нежен крем за лице и тяло и Aloe Vera 2в1 Шампоан за коса и тяло

10-месец: Microsilver Plus - Паста за зъби и Microsilver Plus - Вода за уста

подаръци health abo

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОДУКТИТЕ НА LR КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС?
1. Произвеждат се САМО в град Ален в Германия.
2. 100% НАТУРАЛНИ продукти.
3. Продуктите са БЕЗ захар, БЕЗ оцветители, без консерванти и парабени
4. Притежават много СЕРТИФИКАТИ за качество и други

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ ЗА АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH - AUTOSHIP?

1. Изберете продукт или продукти, които желаете, включени в програмата и натиснете бутона "поръчай". По подразбиране стартовият период е 4 месеца.
2. Автоматично, продукта или продуктите, се прехвърлят в количката. Продължете със стъпките до завършване на поръчката.
3. Наш сътрудник ще се свърже с вас, за потвърждение на абонамента за да уточниим детайли като адреса за доставка, период на абонамента  и други.
4. За направим Вашата регистрация за Аутошип програмата и да получите персоналния код за отстъпки, ни е необходим вашият Единен граждански номер (ЕГН). Гарантираме, за Вашите лични данни. Прочетете нашата Политика за поверителност

Това е! Лесно е, нали. Ако все пак имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас на тел: 0889 775 650 или във Facebook 

КАК ДА ПРЕКРАТЯ АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА HEALTH - AUTOSHIP?:

Програмата Autoship не може да се прекрати през първите четири месеца. След получаване на четвъртата пратка сътрудникът може да прекрати програмата, като писмено информира за това компанията.
Ако сътрудникът прекрати програмата преди получаването на четвъртата поредна пратка, той не може да започне друга Autoship абонаментна програма в следващите 3 месеца. AUTOSHIP АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА