ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАС - КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС е представител на марките LIFETAKT, ZEITGARD, ALOE VIA, MICROSILVER, MIND MASTER и други, притежавани от LR HEALTH & BEAUTY. LR е една от водещите компании за директни продажби в Европа, с уникална бизнес възможност за сътрудничество по целия свят. Специализирала се е в производството на висококачествени продукти за здраве и красота Made in Germany. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR разполага със собствена модерна производствена база в град Ален, Германия и с над 18-годишен опит в областта на производството на хранителни добавки и гелове за пиене от алое вера. Всички чудесно се съчетават в индивидуални решения. Предпоставката за добри резултати е да се използва само най-доброто от природата и науката.

ЗДРАВЕТО не бива да се превръща в бизнес. Всяка стъпка от производството подлежи на строги вътрешни проверки и на такива от независими институти.

КРАСОТАТА не е въпрос на късмет. Чрез използването на модерни технологии и висококачествени съставки LR налага нови стандарти в грижата за лицето и тялото.

В случай, че Ви стана интересно и искате повече информация, попълнете формата, за да получавате информация от нас или задайте своя въпрос.

КАКАВО ОЩЕ ЩЕ НАУЧИТЕ ОТ НАС? ЗА НАС

В КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС ще намерите изключително полезна информация за голямото разнообразие от продукти. Ще разберете как може да станете VIP клиент и сами да поръчвате желаните продукти с 28% намаление и за възможността за развитие и постоянни доходи, които предоставя компанията.

за lr healt&beauty

LR е една от най-успешните компании за директни продажби в Европа. От основаването си през 1985 година досега LR отбеляза огромен растеж на оборота. Успехът на LR се базира на уникалните фактори за успех, на въплътените в живота ценности и на ясната визия за бъдещето.

С Health & Beauty по пътя на успеха

LR Health & Beauty Systems е създадена през 1985 под името "LR-International" в гр. Ален, провинция Вестфалия. Един завод, едно качество за всички.

 Днес LR е една от компаниите за директни продажби с най-голям оборот в Европа.

2014 - Година, изпълнена с революции

През 2014 г. революциите в LR следваха една след друга.

Броят на почитателите на LR расте. И в това няма нищо чудно! С новия аромат на Брус Уилис, практичния слънцезащитен спрей Алое Вера и подобрената серия за грижа за бебешката кожа Алое Вера LR постигна невероятни успехи при продуктите.

За първи път LR се появи с емоционален рекламен клип по немската телевизия. Във Франция, Турция и Полша LR празнува 10-години от стартирането на бизнеса. А Португалия счупи всички рекорди с парфюма на португалската TV звезда Кристина Ферейра („MEU“), който само за кратко време се превърна в истински топселър.

През 2015 година LR получи Отличие за най-добра компания за директни продажби!

nagrada

Наградата Astra “Company of the Year” бе връчена на LR на 6 октомври 2015 г.! По този начин LR е отличена от Европейската асоциация за директни продажби като най-добра компания за директни продажби. Критерии за избора са освен всичко друго положителното развитие на вниманието към марката, повишаването на социо-икономическите ползи на компанията, а също и предимствата за клиентите.

Страст, Доверие, Отговорност

Мисията на LR е да предостави на всеки човек по света шанс да подобри стандарта си на живот: с иновативни и рентабилни продукти, атрактивен бизнес модел, разнообразни перспективи, както и отлично качество и компетентност във всичко, което LR прави.

Ценностите на LR са Страст, Доверие и Отговорност

Именно отговорната, ориентирана към ценностите и хората корпоративна култура изгражда основата за дългосрочния международен успех на LR. Под внимание се взима балансът между иновации и традиции, между гъвкавост и стабилност. В LR бизнеса е важно от една страна да се подкрепя въвеждането на нови процеси, механизми и инструменти, а от друга - едновременно да се полагат грижи за мислене и поведение, основани на ценностите.

В LR на първо място е поставен Човекът. Със Страст, Доверие, Отговорност. 

СТРАСТ: Страст за хората, продуктите и бизнеса. За LR и неговите сътрудници на първо място е Човекът. Всичко, което се прави в компанията, е насочено към успеха на сътрудниците. LR е превърнал в своя страст това, да допринася за успеха на другите. Успешните сътрудници на LR са осъзнали: Човек не може просто да работи с LR - с LR може единствено да се живее.

ДОВЕРИЕ: Напълно надеждна за доставчиците, кооперативните партньори, служителите и разбира се сътрудниците. LR е коректна, прозрачна и справедлива компания. LR не прави бизнес на гърба на хората, а заедно с тях и за тях. В LR всеки може, независимо от предварителната си подготовка и образование и момента на стартиране на сътрудничество с компанията, с воля и ангажираност да стигне до върха.

ОТГОВОРНОСТ: Като добри граждани ние подхождаме с отговорност към обществото. Продуктите на LR са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти. Въпреки че е световна компания, LR мисли и в локална перспектива и чувства отговорност за хората и страните, където развива дейността си. LR поема конкретна отговорност чрез LR GLOBAL KIDS FUND в страните по света, където е представена, например в местни благотворителни проекти.

ЗА НАС - ЕДИН ЗАВОД ЕДНО КАЧЕСТВО ЗА ВСИЧКИ!