MIND MASTER (ЗЕЛЕНА ФОРМУЛА)

Mind Master Green

MIND MASTER (ЗЕЛЕНА ФОРМУЛА)

√ За повишаване на умствената и физическата работоспособност
√ Номер 1 в борбата със стреса

√ По-дълга издръжливост с Mind Master
√ Неутрализира оксидантния стрес
√ Защитава клетките на тялото
√  Препоръчителен прием: 80 мл дневно

Съдържа: Витамин В12, витамин Е, желязо, тиамин, ресвиратрол.

1 Витамин E защитава клетките от оксидантен стрес.
2 Тиамин допринася за нормална функция на нервната система, за нормална психическа функция и за нормална сърдечна функция.
3 Витамин B12 подпомага енергийния метаболизъм, както и нервната система и намалява умората и изтощението.
4 Желязото допринася за нормална когнитивна функция.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА КОЕНЗИМ Q

МАЙНД МАСТЕР е първият продукт в света, който е изцяло фокусиран върху темата стрес! Физическият стрес е неутрализиран, а тялото и умът получават нова, свежа енергия. По-дълга издръжливост, по-голяма работоспособност, повече енергия – сега това е много лесно с МАЙНД МАСТЕР!

МАЙНД МАСТЕР защитава ефективно тялото и клетките от оксидантен стрес, т.е. от твърде голям брой свободни радикали. Едновременно с това подпомага енергийния метаболизъм, както и когнитивните и психологическите функции. Освен това Mind Master намалява ефективно умората и изтощението, за да сте по-издръжливи в ситуации на стрес!
В периоди на стрес тялото ни се нуждае от особено много енергия под формата на микрохранителни вещества. Изследвания на LR показват как Mind Master може да повиши концентрацията на микрохранителни вещества в кръвта. Но също така от огромно значение за LR е и отличното качество на Mind Master.

1. Кое прави МАЙНД МАСТЕР толкова уникален?
Mind Master е световна новост от LR.
Mind Master е уникален продукт, изцяло фокусиран върху темата стрес.
Mind Master не само намалява последиците от стреса, а и повишава силата на тялото и ума.

2. Как действа МАЙНД МАСТЕР?
Физическият стрес е намален, тъй като антиоксиданти (ресвератрол, зелен чай, витамин E и селен) ефективно неутрализират свободните радикали. Същевременно се повишава физическата и умствената енергия чрез специално подбрани и комбинирани микрохранителни вещества (Витамини B1, B9, B12, холин, желязо, коензим Q10 и L-карнитин). Това е потвърдено в научно изследване.

Подбраната комбинация от намаляващи стреса и повишаващи постиженията съставки в Mind Master е абсолютно уникална, тъй като конкурентните продукти най-често са предназначени за един от тези компоненти: за намаляване на стреса, за повишаване на умствената или за повишаване на физическата енергия.

3. Кога трябва да приемам МАЙНД МАСТЕР?
Приемайте Mind Master преди хранене. Моля, следете за това, да пиете Mind Master винаги по едно и също време на деня. Препоръчва се редовна употреба за по-продължителен период от време.
Практичната бутилка от 500 мл е достатъчна за 6 дни при препоръчителна дневна доза от 80 мл.
80 мл са равни по принцип на малко по-малко от половин водна чаша.

4. Как трябва да се приема МАЙНД МАСТЕР? Може ли към него да има непоносимост?
Mind Master е хранителна добавка, изцяло фокусирана върху стреса. Той защитава тялото и клетките от оксидантен стрес, т.е. от прекалено голям брой опасни свободни радикали, чието образуване се увеличава при стрес. Освен това Mind Master съдържа ценни микрохранителни вещества, които подпомагат умствената и физическата работоспособност.
За да може да постигне това, Mind Master съдържа висока концентрация на антиоксиданти. Тук спадат най-вече т.нар. танини, които принадлежат към групата на полифенолите. Тези полифеноли с горчив вкус са познати като силни антиоксиданти. Но те могат да бъдат причина за това, при някои хора скоро след приема им да се появи гадене, особено ако са приети на гладен стомах.
Това явление е познато и при зеления чай, който съдържа, както е известно, също има високо съдържание на тези полезни антиоксиданти. Ако се пие на гладно, той може също да предизвика леко гадене при някои хора.

В действителност се препоръчва приемът на Mind Master да става преди хранене. Това ускорява усвояването на веществата от организма. При малко вероятните случаи на гадене обаче Mind Masterможе безпроблемно да се приема и след хранене – например след обяд. Смесването с плодови сокове може да помогне за повишаване на поносимостта.

5. Защо МАЙНД МАСТЕР е зелен на цвят?
Зеленият цвят на Mind Master се дължи главно на съдържащия се в него хлорофил. Това натурално багрилно вещество участва във фотосинтезата на растенията. При този процес хлорофилът служи за получаване на енергия от слънчевата светлина. По този начин хлорофилът е един от най-важните продуценти на енергия на нашата планета.
Тъй като става въпрос за натурална съставка, цветът на Mind Master може леко да варира.

6. На какво се дължи специфичният вкус на МАЙНД МАСТЕР?
Вкусът е изключително натурален и се дължи на високата концентрация на антиоксиданти от растителни екстракти и ето защо има лек горчив привкус.
Вкусът е завършен от иновативната съставка стевия – чисто натурално вещество с голяма подслаждаща сила.

7. Могат ли и деца да приемат МАЙНД МАСТЕР?
Деца в училищна възраст и младежи могат без притеснение да пият Mind Master.

8. Може ли МАЙНД МАСТЕР заради съдържанието си на Алое Вера да замени приема на гелове за пиене Алое Вера?
Висококачественият гел Алое Вера със своите познати предимства също се съдържа в Mind Master. Съдържанието на Алое Вера е с по-малка концентрация в полза на антиоксидантите. Ето защо Mind Master не може да замени приема на геловете за пиене Алое Вера.

9. Защо МАЙНД МАСТЕР съдържа съставката Алое Вера?
В изследвания на американските учени от екипа на проф. Джо А. Винсън (Университет Скрантън, Пенсилвания) е доказано, че чистият гел от листата на Алое Вера може да повиши бионаличността на витамините. Така например тялото усвоява с 269% по-добре витамин Е в комбинация с чист гел от листата.
10. Как LR гарантира високото качество на Mind Master?
SGS INSTITUT FRESENIUS контролира качеството много обстойно, като се започне от съставките и се стигне до отделните производствени фази.

Крайният продукт също се проверява чрез тайни тестови покупки.
Така желаният SGS FRESENIUS Quality seal служи като обективно потвърждение за безупречно високото качество на Mind Master.

11. Мога ли да смесвам МАЙНД МАСТЕР със сокове?
Да, смесването със сокове или вода няма негативно влияние върху действието на Mind Master.

12. Може ли МАЙНД МАСТЕРr да се приема от диабетици?
Mind Master съдържа само малко количество захари под формата на декстроза. Дневната доза от 80 мл съдържа 0,87 хлебни единици (ХЕ). При съмнения, доколко е подходящ за диабетици, е най-добре да се консултирате с вашия лекар.

13. Подходящ и полезен ли е МАЙНД МАСТЕР за животни?
Mind Master е тестван от много хора в проучвания и е показал изключително положителни резултати. Досега не са провеждани изследвания с животни, тъй като става въпрос за хранителна добавка за хора, а не за животни. Приложението при животни е по преценка на собственика.
Допълващите храни за животни са обект на напълно различни законови предписания. Особено консервантите могат да са опасни за животните. Не разполагаме с информация за уместността и допустимостта на продукта като допълваща храна за животни.

14. Трябва ли МАЙНД МАСТЕР да се приема еднократно или на няколко пъти през деня?
Mind Master е разработен така, че еднократен прием на ден е достатъчен. Разделянето му на няколко дози през деня не е необходимо. Mind Master е предвиден за целева група, която е подложена на силно натоварване и изтощение. За такива хора е важно приемът да бъде възможно най-лесен и удобен.

15. Може ли в началото на приема да се получи първоначално „влошаване” както при Алое Вера? Трябва ли да се започне с малка дневна доза, която постепенно да се увеличава до 80 мл на ден?
Опитът от досегашните тестове не показва такива индикации. Тъй като в дневната доза Mind Master се съдържа само малко количество Алое Вера, по-скоро не може да се очаква подобно първоначално влошаване. Все пак то не може да се изключи напълно, особено при хора със силно чувствителен организъм. Тези хора трябва да започнат с по-малки дози и постепенно да достигнат дневната доза от 80 мл.

16. Може ли МАЙНД МАСТЕР да се приема по време на бременност?
Бременните жени също се нуждаят от минерали, витамини и антиоксиданти. Ето защо Mind Master може да се приема и от бременни, по принцип след първите три месеца.

То е потвърдено от INSTITUT FRESENIUS Quality Seal– един от най-строгите печати за качество на пазара!

Институт Фрезениус:
LR си поставя най-високите критерии за качество по отношение на своите продукти. Продуктите Mind Master на LR са отличени с печата за качество на независимия ИНСТИТУТ ФРЕЗЕНИУС - един от най-критичните за качество на пазара. ИНСТИТУТЪТ ФРЕЗЕНИУС извършва непрекъснат контрол върху качеството на продуктите и на целия производствен процес.

*ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЕРТИФИКАТ ФРЕЗЕНИУС

institute fresenius

Seasonal Support
МЕСЕЧЕН КОМПЛЕКТ
5 x 500 мл
Mind master за пиене
Зелена или червена формула
Петорен комплект
+
Probalance
360 таблетки

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
Код: 80930
209,90 лв.

Colostrum капсули3

COLOSTRUM КАПСУЛИ
3 x 60 капсули

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
321,00 лв.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ