LR LIFETAKT BEAUTY ELIXIR 5 IN 1

Beauty-Elixir

LR LIFETAKT BEAUTY ELIXIR 5IN1

Революционния LR LIFETAKT Beauty Elixir 5 in 1 (Еликсир за красота 5 в 1) отговаря на всичките 5 желания едно-временно: младежки външен вид, перфектна кожа, стегнато тяло, жизнена коса и здрави нокти (1-2). С еднократна дневна доза тялото активира уникален двоен комплекс от дълбоки процеси на красота и превантивна защита срещу основните причини за стареене - за младежка красота от главата до петите във всяка възраст (1-2).

НАУЧНО ДОКАЗАНО ДЕЙСТВИЕ:

1. МЛАДЕЖКИ ВИД С ПО-МАЛКО БРЪЧКИ
• Намаляване на бръчките благодарение на витамин С (1) и колагенови пептиди (6) с дълбокопроникващо действие
• 15% повече еластичност на кожата благодарение на ефективни колагенови пептиди (7)
• Гелът от Алое Вера, екстракти от червен портокал, родиола и зелен чай защитават от основните причинители на стареене на кожата като например UV лъчите

2. ЧИСТ, ЗДРАВ ВИД НА КОЖАТА БЕЗ РАЗДРАЗНЕНИЯ
Защита от външните влияния на околната среда благодарение на екстракт от синя боровинка и витамин Е (5)
Подобрена функция и пигментация на кожата благодарение на  висока концентрация на витамини А, Е, тиамин, рибофлавин, ниацин, В6, биотин, В12, витамин С и цинк, като есенциален микроелемент (1)

3. ПО-СТЕГНАТО ТЯЛО С ПО-МАЛКО ЦЕЛУЛИТ
• Колагеновите пептиди повишават плътността на кожата и доказано намаляват целулита (8)
• Медта (2) и гелът от Алое Вера укрепват съединителната тъкан

4. СИЛНА, БЛЕСТЯЩА КОСА
• Биотинът укрепва косата и я изгражда отвътре (3)
• Медта осигурява нормална пигментация на косата и я придава на блясък (3)

5. ЗДРАВИ, ТВЪРДИ НОКТИ
• Колагенови пептиди доказано ускоряват растежа на ноктите. Уврежданията на ноктите намалява с до 42% (9)
• Цинкът укрепва ноктите (4)

Състав: Water, Aloe Vera (Barbadensis Miller) gel, agave syrup (agave tequilana), hydrolysed collagen, concentrated white grape juice, concentrated orange juice, concentrated pear juice, concentrated apricot juice, citric acid, L-ascorbic acid, hyaluronic acid, potassium sorbate (preservative), xanthan gum (thickener), nicotinamide, DL-alpha tocopheryl acetate, retinyl palmitate, Rhodiola rosea extract, zinc gluconate, (Citrus sinensis), blueberry extract (Camelia sinensis L.), citrus bioflavonoids, manganese sulphate, pyridoxine hydroch

(1) Биотин, цинк, витамин А, рибофлавин и ниацин допринасят за здравата кожа. Медът допринася за нормалната пигментация на кожата. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормална функция на кожата.
(2) Медът допринася за придобиването на здрава съединителна тъкан.
(3) Биотинът и цинкът допринасят за получаване на здрава коса. Медът допринася за нормалната пигментация на косата.

(4) Цинкът допринася за растежа на здрави нокти.
(5) Витамин Е помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес. Тиаминът допринася за нормалния метаболизъм и метаболизъм. Витамините В6 и В12 спомагат за намаляване на умората и умората.
(6) Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol Physiol; 27: 113-119. Значително намаляване на бръчките и повишена концентрация на колаген в кожата след 4 седмици употреба. Тествани за 100 жени на възраст между 45 и 65 години.

(7) Proksch et al., Skin PharmacolPhysiol; 27: 47-55. 15% по-гъвкава кожа след 4 седмици употреба. Тествани за 69 жени на възраст между 35 и 55 години.
(8) Schunk et al., 2015, Journal of Medicinal Food; 18 (12): 1340-1348. Значително намаляване на целулита след 3 месеца и повишена устойчивост на кожата след 6 месеца употреба. Тествани за 105 жени на възраст между 25 и 50 години.
(9) Тествани за 25 жени на възраст между 18 и 50 години.

Младежка красота? Напълно естествена? Независимо от възрастта?

Естественият и здрав вид е идеал за красота номер 1 и е доказано, че балансираният запас от хранителни вещества е жизненоважен за постигането му. Обаче, тъй като тялото с напредване на възрастта вече не е в състояние да произвежда и оползотворява тези вещества в достатъчно количество, нараства и търсенето на ефективна Beautyfood (храна за красота). Също така, в ранна възраст, тази комбинация от хранене и козметика е необходима, защото правилното снабдяване с хранителни вещества и защитата от неблагоприятните въздействия на околната среда, помагат за естествената красота и запазването й за дълго.

Революционият LR LIFETAKT Beauty Elixir 5in1 се грижи за младежката красота отвътре само с една доза дневно (1-5). Иновативният двоен комплекс е с дълбокопроникващо действие, съдържа най-важните съставки за красотата в науката и природата и по този по уникален начин изпълнява петте най-големи желания за красота (1-5): младежки вид, перфектна кожа, стегнато тяло, силна, жизнена коса и здрави нокти. 

Ежедневната доза "красота" е не само ефективна, но и здравословна и натурална. Еликсирът със свеж плодов вкус носи силата на природата и е без подсладители, изкуствени оцветители, лактоза и глутен.

УНИКАЛНО НА ПАЗАРА: ДВОЕН КОМПЛЕКС

ЦЕЛЕВА ГРУПА
Жени от всички възрасти: млади жени, които искат да намалят увреждането на кожата от околната среда и превантивно да предотвратят последиците от стареенето, но и жени, които вече са изправени пред първите признаци на стареене. Накратко, всяка жена, която се грижи за естествения и здравословен вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА: 1 ампула за пиене дневно. Разклатете преди употреба.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не заместват разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

ВНИМАНИЕ: Съдържа кофеин. Не е подходящ за деца и бременни жени (съдържание на кофеин: 0,8 mg в 25 ml).
Да се ​​пази от пряка слънчева светлина. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура.loride, riboflavin, thiamine hydrochloride, D-biotin, cyanocobalamin.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ