Слънцезащитна серия LR ALOE VIA Aloe Vera

SUN CARE

Слънцезащитна серия LR ALOE VIA Aloe Vera с Алое Вера и биоекстакт от ананас осигурява защита и грижа за цялото семейство. Имаме продукт за всяка потребност: за чувствителна, за светла или за кожа, която вече има тен. За лице и тяло. За деца и възрастни. С доказани съставки: Високото съдържание на Алое Вера осигурява грижа и регенерация за стресираната от слънцето кожа. Дълготраен тен се постига чрез редовно нанасяне на слънцезащита. Ново производство всяка година. Предлагат се само през месеците от април до август.

Слънцезащитна серия LR ALOE VIA Aloe Vera надеждно защитава кожата от UVA и UVB лъчите, хидратира интензивно, успокоява и регенерира стресираната кожа. С високото съдържание на Алое Вера действа подхранващо и регенериращо по време на и след слънчеви бани. Серията LR ALOE VIA Aloe Vera съчетава най- доброто от растението Алое Вера с изпитани активни съставки и естествената сила на органичен екстракт.

Повече информация по темата за слънцезащитата и слънцезащитната серия на LR може да откриете в Често задавани въпроси FAQ.