SUPER OMEGA-3 МАСТНИ КИСЕЛИНИ

SUPER OMEGA-3 МАСТНИ КИСЕЛИНИ играят важна роля в ПРЕВЕНЦИЯТА и/или ЛЕЧЕНИЕТО на:

Болест на Алцхаймер болест на Паркинсон АСТМА биполярно разстройство СЪРДЕЧНО–СЪДОВИ заболявания ИНФАРКТ инсулт ДЕМЕНЦИЯ депресия ДИАБЕТ екзема ВИСОКО кръвно налягане мигрена МНОЖЕСТВЕНА склероза затлъстяване OСТЕОПОРОЗА псориазис ревматоиден артрит НЕВРОДЕРМИТ ПРИТЪПЯВАТ болките при ВЪЗПАЛЕНИЯ, при хора, страдащи от РЕВМАТОИДНИ АРТРИТИ Намаляват КРЪВОСЪСИРВАНЕТО и предпазват сърцето от СЪРДЕЧЕН УДАР, разширяват КРЪВОНОСНИТЕ съдове

АЛОЕ ВЕРА С КОПРИВА + ОМЕГА 3  = ЗДРАВО СЪРЦЕ, ОКАЗВА БЛАГОТВОРНО ВЛИЯНИЕ И ЗА НОРМАЛНА ПРОПУСКЛИВОСТ НА КРЪВТА (РЕШЕНИЕ и за хора, които са на хапчета за разреждане на кръвта) Играят превантивна роля при РАКОВИ новообразувания. Снижават лошия ХОЛЕСТЕРОЛ Поддържат здравето на МОЗЪКА. Повишават концентрацията, краткотрайната памет и уменията за четене При ДЕЦА с ХИПЕРАКТИВНОСТ, ниски резултати и КОНЦЕНТРАЦИЯ При БРЕМЕННИ жени – подпомага развитието на мозъка на детето. Намаляват риска от ПРЕЖДЕВРЕМЕННО раждане и малко тегло на новороденото.

📌Симптоми при недостиг на необходимите мастни киселини:

• Умора
• Суха кожа, сърбеж, чупливи коса и нокти
• Лабилна имунна система, липса на физическа издръжливост и болки в ставите
• Гастроентерологични смущения
• Забавяне на растежа
• Психични смущения, депресия, лоша концентрация, запек, честа настинка
• Безплодие
• Сърдечно-съдови болести
• Артрит
• Астма.

📌SUPER OMEGA-3 МАСТНИ КИСЕЛИНИ подпомагат:
Здравината на клетъчните мембрани. Без здрава мембрана клетките губят способността си да ЗАДЪРЖАТ ВОДА и ЖИЗНЕНОВАЖНИ хранителни вещества, както и да общуват с други клетки, което води до растеж на РАКОВИ ТУМОРИ.

Производството на простагландин, който помага за регулирането на КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ, съсирването на КРЪВТА, възпалителни и АЛЕРГИЧНИ реакции, функциите на БЪБРЕЦИТЕ и стомашно-чревния тракт, както и производството на други хормони.

Противовъзпалителните процеси – Осигуряват противовъзпалителен ефект върху ставите и ПОДОБРЯВАТ ПРИТОКА НА КРЪВ.

Мастните киселини Ω-3 се разделят на две категории: ЕРА и DHA киселини.Те са незаменими, защото са необходими на организма ни, а не се синтезират в него! В този смисъл могат да се нарекат ” ВИТАМИНИ “!

▶️EPA киселините ПОДДЪРЖАТ СЪРЦЕТО в добро състояние. Благодарение на тях кръвоносните съдове запазват ЕЛАСТИЧНОСТТА и естествената си УСТОЙЧИВОСТ.

▶️DHA киселините повлияват на ПРАВИЛНОТО РАЗВИТИЕ на мозъка – грижат се за него през целия живот.

☝️По време на БРЕМЕННОСТ се ПРЕПОРЪЧВА увеличена консумация, защото те допринасят за правилно развитие на мозъка и цялата нервна система на фетуса.

☝️Важни са И СЛЕД РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО за нормално развитие на всички функции на бебето.

Тези две вещества ВЛИЯЯТ върху ПОЛОЖИТЕЛНОТО емоционално състояние и по този начин рибеното масло доказва, че е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ АНТИДЕПРЕСАНТ.

☝️За съжаление много от мастните продукти, които консумираме съдържат основно наситени мастни киселини. Това е така, защото повечето от продуктите се обработват с цел повишаване срока на годност, а ненаситените мастни киселини са нетрайни. През последните 100 години е настъпила драматична промяна в начина на нашето хранене. Изобретена е цяла индустрия от полуготови храни, които се продават в супермаркетите. За тази индустрия основното е достатъчно дългия срок на продуктите.

Наличието на ненаситени мастни киселини значително намалява срока на годност на продуктите, когато са подложени на топлина, светлина и кислород. Повечето производители на растителни масла произвеждат рафинирани масла, в които съдържанието на ОMEGA-3 киселините е само 4-6%. Преди 100 години те са съставлявали 20-30% от храненето на човека. Тази драматична промяна в храненето се смята, че е основния фактор за сериозното повишаване на хроничните и сърдечно-съдови заболявания през последните години и засилващата се все по – голяма нужда от качествени хранителни добавки, които да компенсират тези излишъци  в нашето Тяло, за да не се стига до заболявания!

ПОДБРАНИ СЪСТАВКИ:

1260 mg Omega – 3 мастни киселини 630 mg EPA 420 mg DHA 117 mg бета-глюкан

ДОЗИРАНЕ:

Деца до 10-годишна възраст 2 х 1 капсула дневно;
Възрастни 3 х 1 до 2 капсула дневно.

Омега-3 трябва ДА СЕ ПРИЕМА ежедневно и в дългосрочен план, защото приема й чрез храната не е достатъчен! Приема се винаги след хранене – поне 30 минути след хранене!

Omega – 3 спомага и за добра фигура – от личен опит!

IMG_9999.jpeg

IMG_9998.jpeg